PORTFOLIO

Advocatenblad

Advocatenblad is het officiele orgaan van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en informeert vanuit onafhankelijke positie de ruim 18.000 praktiserende advocaten.

Mediakaart ☑

Boom Juridisch

Boom uitgevers Den Haag (BuDH) maakt deel uit van Koninklijke Boom uitgevers. Dit familiebedrijf werd in 1841 opgericht en is intussen uitgegroeid tot een uitgeversconcern dat multimediale activiteiten ontplooit op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en nationale informatievoorziening.

DeJuristprofielbank.nl

Voor de juiste advocaat, jurist en kennisspecialist per rechtsgebied. Omvat het verrijkt profiel van duizenden juridische professionals. Vergroot zakelijk charisma door ‘Nu in beeld’ , ‘Visie’ en ‘Intraviews’ (video-interviews)

Ontbreekt uw verrijkt profiel?
Binnen 1,5 minuut (actie)
Boek via Aplanner.nl (kerndoelgroep DeJuristprofielbank)
Bel of mail onze traffic manager 024 – 360 66 83 of mail@capitalmediaservices.nl

Mediakaart ☑

Het FD

Het Financieele Dagblad is dé nieuws- en inspiratiebron die financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld. Met het laatste nieuws, maar ook met verdiepende artikelen. 49% van de lezers is zakelijk beslisser, 14% directeur/eigenaar.

De succesvolle CEO legal-pagina profileert juridische zakenpartners succesvol in het Financieele Dagblad (print).

Mediakaart ☑
Voorbeeld CEOlegal pagina (het FD) ☑

Jaargids Advocatuur 2023

Als full colour magazine verschenen bij het Financieele Dagblad (print). De visie en het profiel van (managing) partners fotorapportage en verslag (who-is-who) Rondetafel. Business Top 10 + de Top 50 advocatuur.

Wilt u de huidige Jaargids Advocatuur 2023 inzien? Klik hier
Mediakaart ☑

Kerckebosch

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch levert met een breed productenscala vakgerichte Business-to-Business informatie aan professionals binnen verschillende vakgebieden: Arbo & Veiligheid, Criminaliteit & Veiligheid, Financiën, Overheid, Recht, Zorg & Welzijn.

LegalBusinessWorld

LBW offers unique exposure opportunities connecting supply and demand in the legal market. Being #1 global legal platform on the business of law i.a. LBW has a strong presence in domestic markets.

Menu