PORTFOLIO

Advocatenblad

Advocatenblad is het officiële orgaan van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en informeert de doelgroep vanuit onafhankelijke positie. Het geeft de NOvA ruimte tot specifieke vakinformatie. De meer dan 17.700 in Nederland actieve advocaten krijgen naast nieuws, achtergronden en juridisch-inhoudelijke artikelen ook noodzakelijke informatie voor de uitoefening van hun beroep.

Bekijk de mediakaart

Boom Juridisch

Boom uitgevers Den Haag (BuDH) maakt deel uit van Koninklijke Boom uitgevers. Dit familiebedrijf werd in 1841 opgericht en is intussen uitgegroeid tot een uitgeversconcern dat multimediale activiteiten ontplooit op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en nationale informatievoorziening.

deJurist. Advocatenbank

deJurist.com is een exclusieve titel van de FD Mediagroep. De bron van need-to-know nieuws voor advocaten, cliënten en bedrijfsjuristen. Met financieel economisch nieuws dat een slag verder en een stap dieper gaat. Bekijk de video

De Advocatenbank als onderdeel van deJurist.com zoekt voor bedrijfsjuristen, cliënten en ondernemers het profiel van de meest geschikte advocaat.

Advocatenbank/easy advertising
Er zijn bijna 18.000 geregistreerde advocaten in Nederland. Het is van belang dat zij zich effectief kunnen profileren op de Advocatenbank. CMS heeft nav haar ‘easy advertising-model‘ Aplanner hiervoor een toegesneden onderdeel ontwikkeld. Via dit Direct Contact Center krijgt een advocaat direct een verrijkt profiel.

Profiel Script

Het FD

Het Financieele Dagblad is dé nieuws- en inspiratiebron die financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld. Met het laatste nieuws, maar ook met verdiepende artikelen. Het FD hecht grote waarde aan betrouwbare feiten en diepgravende inzichten. Ze loopt voorop in digitale ontwikkelingen en biedt kwalitatieve journalistiek aan ondernemende mensen. 49% van de lezers is zakelijk beslisser, 14% directeur/eigenaar.

 

Het succesvolle CEO legal-concept profileert juridische zakenpartners op effectieve wijze in het Financieele Dagblad

Bekijk de mediakaart

Kerckebosch

Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch levert met een breed productenscala vakgerichte Business-to-Business informatie aan professionals binnen verschillende vakgebieden: Arbo & Veiligheid, Criminaliteit & Veiligheid, Financiën, Overheid, Recht, Zorg & Welzijn.

LegalBusinessWorld

LBW offers unique exposure opportunities connecting supply and demand in the legal market. Being #1 global legal platform on the business of law i.a. LBW has a strong presence in domestic markets.

Bekijk de mediakaart

Menu